fb
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
0

Το Καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

Προσωπικά Δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται και διαχειρίζονται σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας και ιδίως του ν.2472/1997, η δε εταιρεία ακολουθεί απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες που θεσπίζονται από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο. Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται από την εταιρεία αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με το a be ba blom και της επικοινωνίας μας με τον Πελάτη για την ολοκλήρωση των παραγγελιών, τη διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση των παραγγελιών, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων των Πελατών, καθώς και την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σε σχέση με προϊόντα και υπηρεσίες μας. Όλα τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας του a be ba blom είναι τα απολύτως απαραίτητα για τη διενέργεια των ως άνω υπηρεσιών από την πλευρά μας και τελούν υπό τον όρο της πλήρους και ανεπιφύλακτης συγκατάθεσης/ συναίνεσής των Πελατών. Ο Πελάτης είναι σε θέση να έχει οποτεδήποτε πρόσβαση στα δεδομένα αυτά καθώς και να αιτηθεί την άμεση διαγραφή των στοιχείων του αλλά και τη διαγραφή του ως εγγεγραμμένος χρήστης. Επίσης δικαιούται να ασκήσει όλα τα δικαιώματά του εκ των άρθρων 11- 13 του ν. 2472/1997. Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών δεν ανακοινώνονται σε κανέναν τρίτο και διαχειρίζονται αποκλειστικά από το a be ba blom.

Μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν:

1) Tα δεδομένα εκείνα που αφορούν στην εκτέλεση και εκκαθάριση των ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας που διενεργούνται από έμπιστους συνεργάτες μας – χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς που ακολουθούν όλες τις ενδεδειγμένες διαδικασίες ασφαλείας για την διασφάλιση των πληροφοριών και
2) Tα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας (μεταφορά, αποθήκευση, κλπ) από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες.

Επειδή τα προσωπικά στοιχεία του κάθε Πελάτη και τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στο a be ba blom είναι εξαιρετικά σημαντικά για την εκτέλεση της ηλεκτρονικής συναλλαγής τους με εμάς, θα πρέπει ο Πελάτης να είναι σίγουρος ότι τα στοιχεία που μας έχει δώσει είναι απολύτως ορθά. Η Επιχείρηση λαμβάνει κάθε δυνατή μέριμνα ώστε να παραλάβει τα ορθά στοιχεία και, για το λόγο αυτό, ζητά στο τέλος της συμπλήρωσης των στοιχείων να επανελέγξει ο Πελάτης τα στοιχεία αυτά και κατόπιν να τα αποστείλει σε εμάς μαζί με τη ρητή συγκατάθεσή του. Ως εκ τούτου, η εταιρεία μας δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια από τις συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις της δεν εκπληρωθούν σωστά ή/και έγκαιρα εξαιτίας αποστολής λανθασμένων προσωπικών στοιχείων. Το ίδιο ισχύει και για τη διεύθυνση επικοινωνίας και αποστολής των προϊόντων καθώς και για τα τηλέφωνα επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση ο Πελάτης υποχρεούται να ενημερώνει εκ νέου τα στοιχεία του κάθε φορά που επέρχεται μια αλλαγή σε αυτά.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!